Jakob nielsen politiken

Jakob Nielsen – politiken.dk

Jakob Nielsen. Redaktionschef for politiken.dk 2015-2017. Tidligere bl.a. korrespondent i Washington og i Bruxelles, politisk redaktør og indlandsredaktør.

Jakob Nielsen bliver chefredaktør på Altinget – politiken.dk

23. mar. 2017 — Jakob Nielsen er uddannet journalist 1994-98 og har siden arbejdet journalistisk med dansk, europæisk og amerikansk politik. Han var politisk …

Han er ubestikkelig og principfast – politiken.dk

4. dec. 2021 — Jakob Nielsen er en af de chefredaktører, man kan udmåle de journalistiske idealer efter. Som chefredaktør på det politiske nichemedie …

Chefredaktør Jakob Nielsen fylder 50.

Debat – Politiken

Politiken: Debat

Mener du også, at debat er vigtigt for det demokratiske samfund? På politiken.dk finder du debatindlæg, kronikker og klummer, som giver plads til alle stemmer.

Politikens tidligere USA-korrespondent: »Jeg censurerede …

20. jan. 2021 — Jakob Nielsen er chefredaktør for Altinget. I 2011-14 var han USA-korrespondent for Politiken i Washington, D.C..

Følg Jakob Nielsen – politiken.dk

1. maj 2015 — Vil du være sikker på ikke at gå glip af det seneste fra redaktionschefen, kan du ‘følge’ Jakob Nielsen på din Politiken-profil.

Vi går tæt op ad hinanden og spiser frokost i samme kantine …

14. okt. 2022 — Eller som Jakob Nielsen chefredaktør på Altinget, som hovedsagelig … er forbi, forklarer Politikens politiske redaktør, Anders Bæksgaard.

Jakob Nielsen (51) – Uddannelse – Altinget

Altinget: Uddannelse

Fhv. redaktionschef, Politiken, korrespondent i Bruxelles og Washington, Politiken. Uddannet: journalist (DMJX 1998) … Artikler af og om Jakob Nielsen.

Politiken finder digital redaktør i egne rækker – Altinget

Politiken finder digital redaktør i egne rækker – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

Med Jakob Nielsens skifte fra Politiken til Altinget, skulle avisen finde en ny redaktionschef for Politiken.dk. Valget er faldet på Thomas Berndt, der kommer …

Jakob Nielsen on Twitter: “Sandra Brovall fra Politiken …

@jakobnielsen. Sandra Brovall fra Politiken fortæller, at Politiken og TV2 midt i researchprocessen opdagede, at de var i gang med samme historie.

Keywords: jakob nielsen politiken