Online terapi

Online Terapi – Nemt og uden ventetid! – UngTerapi

Online Terapi – Nemt og uden ventetid!

15. okt. 2022 — Online terapi er psykogsamtaler som foregår online, over telefonen eller computeren og gerne med video. I dag er teknologien klar til at man …

Psykologer med masser af erfaring i onlineterapi via computer eller telefonforbindelse. Læs mere om online psykologsamtaler hos UngTerapi!

Online terapi – E-terapi – Fjernterapi – Psykologerne

Online terapi – E-terapi – Fjernterapi – Interbaseret terapi hos psykolog

Online terapi er psykologhjælp når du vil og hvor du vil – uden ventetid. Vi tilbyder terapi via internet og telefon hos autoriseret psykolog. Læs mere her:

Psykolog Online – få hjælp uden ventetid og uden henvisning

Tal eller skriv med en erfaren psykolog online hjemmefra i trygge rammer. … MCT står for Metacognitive therapy, som er Metakognitiv terapi på dansk.

Tal eller skriv med en erfaren psykolog online hjemmefra i trygge rammer. Du kan booke online og få tid med det samme. Du kan få tilskud fra sygeforsikring “danmark”

Online psykolog – lav pris & ingen ventetid – GoMentor

Online psykolog – lav pris & ingen ventetid – GoMentor – GoMentor

11. nov. 2021 — Ved online terapi eller online coaching er kommunikationen på sin vis den samme, som ved traditionelle sessioner med personligt fremmøde, …

Danmarks største portal for sikker og brugervenlig online terapi & coaching. Få hurtig hjælp fra en professionel online psykolog, terapeut eller coach.

Online Terapi | Sikker terapi til dig, der ikke har … – Heypeople

Online Terapi | Sikker terapi til dig, der ikke har mulighed for fremmøde.

Online terapi dækker over psykoterapi, der udføres via internettet. Og vores online metakognitiv terapi er ligeså effektivt som ved fremmøde.

Online terapi – Psykologsamtaler uden ventetid når du vil

Online terapi henvender sig til dig, der af forskellige årsager, ikke har mulighed for fysisk at komme i PsykologNords klinikker.

Find en dansk online psykolog uden ventetid – Healper

Online terapi refererer til psykoterapi eller rådgivning, der udføres over internettet. I modsætning til personlig terapi giver online terapi dig mulighed for …

Snak i trygge rammer med en autoriseret og god online psykolog. Du kan booke online, finde tid med det samme og søge tilskud.

Online terapi – Psykolog Pernille Ianev

Digitale terapiplatforme. Tele-sundhed, e-mental health, IKAT, online terapi, digital sundhed, internetbehandling, webpsykologi, e-behandling. Telepsykiatri …

Online psykoterapi hos autoriseret psykolog og psykoterapeut MPF Pernille Ianev. Online terapi tilbydes til dig, som helst vil sidde hjemme og få terapi, vil spare transporttid eller som bor i udlandet. Online terapi er lige så effektivt som andre former for terapi.

Gratis behandling af let til moderat depression eller angst

Internetpsykiatrien tilbyder gratis behandling af let til moderat depression eller angst, hvor behandlingen foregår online med psykologstøtte

Virker terapi hjemme foran skærmen? – Psykologer i Danmark

Virker terapi hjemme foran skærmen? | Psykologer i Danmark

Coronakrisen lærer os, at vi har brug for hinanden. Men den hjælper os også til at udforske de muligheder, vi har til rådighed digitalt til at støtte og udvikle hinanden. Måske vi med coronakrisen forandrer vores måde at gå til psykolog på?

Keywords: online terapi, terapi online